Nieuwe website: Vensterlicht Glas in Lood

Een website maken met WordPress is een leuke uitdaging voor veel mensen. Zo ook voor de eigenaar van Vensterlicht/Glas In Lood.

Vensterlicht Glas in Lood WebsiteDe oude website was gemaakt in html (DreamWeaver) en omdat ze graag een nieuwe site wilden, hebben wij ze geholpen om WordPress te installeren/configureren. Waarna ze zelf het een en ander afgerond hebben middels een mooi WordPress theme, foto’s, etc. Tot slot hebben wij gezorgd dat de website ‘live’ kwam voor de bezoekers.

Bij onze hostingaccounts krijg je een “installer” beschikbaar gesteld waarmee je zelf WordPress relatief eenvoudig kunt installeren. Dit is een standaard installatie die natuurlijk wel wat fine-tuning kan gebruiken. Voor Vensterlicht/Glas in Lood hebben we de installatie gedaan inclusief deze fine-tuning. Dat het zeer goed mogelijk is voor de “Doe het Zelf”-route te kiezen bewijst de website van Vesnterlicht/Glas in Lood. Zie: https://www.glasinloodraam.nl/. Ze hebben er wat moois van gemaakt. En uiteraard is de dienst die ze leveren ook prachtig mooi werk!