Nieuwe website Chris Wolters Engineering

Nieuwe WordPress website met customized theme voor engineer en technisch specialist. Child-theme op maat gebaseerd op Twenty Seventy theme met full-width video header.

Chris Wolters WordPress website ontwikkelingVoor dhr. Chris Wolters, engineer en specialist in technische projecten, hebben wij een nieuwe website mogen maken. Dhr. Wolters gebruikte voorheen een website met een andere onderliggende techniek (Joomla) en wij hebben voor hem een nieuwe site opgebouwd in WordPress.

De nieuwe site is gemaakt in WordPress met een op zijn wensen aangepast WordPress theme; een aangepaste versie van het default Twenty Seventeen-theme. Door het maken van aangepaste CSS en functies hebben we de layout van de site (via een zogeheten “child theme”) aangepast. Daarnaast hebben we een aanpassing gedaan in de default header door het afspelen van een video op volledige breedte mogelijk te maken en de site voorzien van nog een aantal andere functionaliteiten.

Naast het ontwerpen van de website mochten we ook de domeinregistratie en hosting wederom verzorgen voor deze op maat gemaakte website. U kunt de website vinden via https://www.chriswolters.nl/