PORTFOLIO

Brinkman.IT host een groot aantal websites en webwinkels voor klanten uit het midden- en kleinbedrijf, ZZP’ers, verenigingen, stichtingen, kerken en overige organisaties. Naast hosting en ontwerp van websites hebben wij ook diverse klanten die bij ons dedicated servers afnemen.

Google Reviews klantenBij het implementeren en ontwerp van een website gaan we uiteraard uit van de eisen van nu:

  • mobiel-vriendelijk ontwerp;
  • geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines;
  • makkelijk te beheren en te gebruiken;
  • gebruikersvriendelijk

Bij het maken van een website gaan wij uiteraard bovenal uit van de wensen van de klant. Op basis van uw wensen en eisen doen wij een voorstel voor de uitvoering en het te gebruiken onderliggende systeem. Het is úw website en U bepaalt wat u nodig hebt. Daarom is er in onze ontwerpen en websites die we gemaakt hebben de nodige variatie: iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Daar passen wij ons op aan!

SPECIALISME

Ons specialisme ligt voor wat betreft website ontwikkeling met name op het gebied van WordPress, Quick.CMS, Quick.CART en CMSimple. Voor webwinkels gebruiken wij meestal WooCommerce.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER VOOR OFFERTE.

 

ERVARINGEN KLANTEN

Wat vinden klanten van Brinkman.IT? De ervaringen met Brinkman.IT kunt U op diverse onafhankelijke beoordelingswebsites vinden. Klik hier voor de reviews op ISPGids. Of kijk op de Trustpilot Reviews.

RECENT OPGELEVERDE WEBSITES

Onderstaand een aantal van de meest recent opgeleverde websites. Wij gebruiken voor het ontwikkelen van websites meestal WordPress. Zodat u ná oplevering door ons zelf het onderhoud eenvoudig kunt uitvoeren. Efficiënt én effectief want: altijd up to date én kosteloos!

EERDER DOOR ONS GEMAAKTE WEBSITES

Onderstaand een greep uit de sites die eerder door ons zijn opgeleverd. Sommige websites zijn door de eigenaren later weer aangepast. Meer informatie over diverse websites die wij hebben opgeleverd en/of webdesign in zijn algemeenheid via deze link.