WEBDESIGN PORTFOLIO

Webdesign Portfolio van websites en webwinkels op maat. WordPress websites en webwinkeloplossingen met WooCommerce. Eén jaar gratis webhosting en domeinnaam inbegrepen wanneer u kiest voor het bouwen van een website door Brinkman.IT.

Onderstaand de meest recent opgeleverde websites. Wij gebruiken voor het ontwikkelen van websites meestal WordPress. Zodat u ná oplevering door ons het onderhoud eenvoudig zelf kunt uitvoeren. Efficiënt én effectief want: altijd up to date én kosteloos!

Recent gemaakte websites

ERVARINGEN KLANTEN

Wat vinden klanten van Brinkman.IT? De ervaringen met Brinkman.IT kunt U op diverse onafhankelijke beoordelingswebsites vinden zoals Trustpilot en Google Reviews.

UITGANGSPUNTEN WEBSITE ONTWERP

Google Reviews klanten Brinkman.IT Noordhorn, GroningenBij het implementeren en ontwerp van een website gaan we uiteraard uit van de eisen van nu:

  • mobiel-vriendelijk ontwerp;
  • geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines;
  • makkelijk te beheren en te gebruiken;
  • gebruikersvriendelijk

Bij het maken van een website gaan wij bovenal uit van de wensen van de klant. Op basis van uw wensen en eisen doen wij een voorstel voor de uitvoering en het te gebruiken onderliggende systeem. Het is úw website en U bepaalt wat u nodig hebt. Daarom is er in onze ontwerpen en websites die we gemaakt hebben de nodige variatie: iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Daar passen wij ons op aan!

Klik hier voor meer informatie over onze webdesign-aanbiedingen.

MEER DOOR ONS GEMAAKTE WEBSITES

Onderstaand een greep uit de sites die eerder door ons zijn opgeleverd. Dit overzicht geeft een indruk van de grote variatie aan websites en ontwerpen die mogelijk zijn. Wilt u de software altijd up-to-date houden en het onderhoud professioneel uitbesteden? Wij leveren ook een managed wordpress oplossing. Klik hier voor meer informatie. Meer informatie over onze aanbiedingen voor webdesign vindt u hier.