WEBSITE PORTFOLIO

Google Reviews klantenBij het implementeren en ontwerp van een website gaan we uiteraard uit van de eisen van nu:

  • mobiel-vriendelijk ontwerp;
  • geoptimaliseerd voor Google en andere zoekmachines;
  • makkelijk te beheren en te gebruiken;
  • gebruikersvriendelijk

Bij het maken van een website gaan wij bovenal uit van de wensen van de klant. Op basis van uw wensen en eisen doen wij een voorstel voor de uitvoering en het te gebruiken onderliggende systeem. Het is úw website en U bepaalt wat u nodig hebt. Daarom is er in onze ontwerpen en websites die we gemaakt hebben de nodige variatie: iedere klant is uniek en heeft zijn of haar eigen wensen. Daar passen wij ons op aan!

Klik hier voor meer informatie over onze webdesign-aanbiedingen.

ERVARINGEN KLANTEN

Wat vinden klanten van Brinkman.IT? De ervaringen met Brinkman.IT kunt U op diverse onafhankelijke beoordelingswebsites vinden. Klik hier voor de reviews op ISPGids. Of kijk op de Trustpilot Reviews.

RECENT OPGELEVERDE WEBSITES

Onderstaand een aantal van de meest recent opgeleverde websites. Wij gebruiken voor het ontwikkelen van websites meestal WordPress. Zodat u ná oplevering door ons zelf het onderhoud eenvoudig kunt uitvoeren. Efficiënt én effectief want: altijd up to date én kosteloos!

EERDER DOOR ONS GEMAAKTE WEBSITES

Onderstaand een greep uit de sites die eerder door ons zijn opgeleverd. Sommige websites zijn door de eigenaren later weer aangepast. Meer informatie over diverse websites die wij hebben opgeleverd en/of webdesign in zijn algemeenheid via deze link.