B2B Webshop Recycled Plastic Construction Solutions

Recycled Plastics Construction SolutionsNieuw opgeleverd. Een B2B (“Business to Business”) webshop voor Recycled Plastic Construction Solutions.

Deze website is volledig naar de wensen van de cliënt ingericht en door de cliënt in later stadium ook aanpasbaar (kleuren, lay-out, content). Dit is mogelijk door toepassing van WordPress als Content Management Systeem met daarbinnen de WooCommerce webshop en een aantal aanvullende programma’s (plugins).

Bijzonderheden van deze webshop

Het is een B2B shop en in plaats van de standaard ‘producten in het mandje’ webshop kunnen er offertes gevraagd worden op basis van o.a. kenmerken en aantal artikelen. De website is voorzien van slider banner, gebaseerd op aangepast theme en uiteraard voorzien van specieke plugins en voorzieningen in de back-end.

Recycled Plastic Construction Solutions levert aan diverse partijen kunstof producten op basis van gerecyled materiaal. Sinds 2007 zijn ze bezig om gerecycled kunststof producten te introduceren in de markt. De grootste uitdaging daarbij was de sterk afwijkende materiaaleigenschappen ten opzichte van conventionele bouwmaterialen constructief op te vangen. Dit heeft hen tot specialisten gemaakt in het toepassen van gerecycled kunststof producten in renovatie- en nieuwbouwprojecten.

De B2B Webshop Recycled Plastic Construction Solutions is te vinden op het volgende adres: https://www.rpcs.nl/.

Meer informatie over onze diensten op het gebied van webdesign kunt u via deze link vinden.