Storing bij aanmaak facturen

Voor de facturering van onze hosting en webdesigndiensten maken wij gebruik van een (nieuw) programma waarmee de facturen per email, in PDF-formaat, worden verzonden.

Veilig en snel via iDEAL betalen faturen

Bij de aanmaak van een (klein) deel van de facturen is vandaag, door een software-update die een eerdere softwarefout volgens de leverancier zou moeten herstellen, de PDF die als email bijlage wordt meegestuurd niet goed aangemaakt.

De eerdere udpate is teruggedraaid. Daarmee is het probleem opgelost als in dat u via de link in de email nu (wel) weer de factuur kunt bekijken en/of downloaden en printen.

iDEAL betalingen

In de email waarmee we de factuur verzenden vindt u ook een link naar de online versie van de factuur. Als u daar op klikt kunt u deze alsnog in PDF formaat opslaan en eventueel printen voor uw eigen administratie. Ook kunt u de factuur desgewenst direct, veilig en snel via iDEAL betalen.

Wijziging tenaamstelling en rekeningnummer

De laatste maanden krijgen we naar aanleiding van de facturen soms telefoontjes en emails van (alerte) klanten die het opvalt dat de facturen er anders uitzien en het rekeningnummmer is gewijzigd met de vraag ‘klopt dat wel’? Dat klopt inderdaad. Zoals wij eerder hebben laten weten via deze website en in de nieuwsbrief hebben we nieuwe software (en een andere layout voor de rekeningen) alsmede een nieuw rekeningnummer bij SNS Zakelijk.

Oude rekeningnummer

Een aantal cliënten gebruikt nog steeds het oude rekeningnummer. Wij verzoeken u dit nummer (bij ING) niet meer te gebruiken maar te betalen via iDEAL of op ons nieuwe rekeningnummer zoals vermeld op de factuur.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van recente updates en nieuwsberichten, schrijf U in voor onze gratis nieuwsbrief! Geen verplichtingen, uitschrijven kan wanneer gewenst.