Meer klanten? Toon klantbeoordelingen op je website!

Ben je trots op je bedrijf? Op de resultaten die je bereikt en heb je klanten die daarover enthousiaste reviews geven op Trustpilot? Laat het dan zien aan nieuwe potentiële klanten! Toon klantbeoordelingen op je website!

Meer klanten door reviews

Met de WordPress plugin van TrustIndex is het zeer eenvoudig om reviews van je klanten, beoordelingen de ze geven aan je bedrijf, te tonen op je website.

ervaringen met brinkhost webhosting en webdesign zuidhorn groningen
Screenshot voorpagina www.brinkhost.nl

Zoals hier boven. Want klantbeoordelingen zorgen voor nieuwe (meer) klanten!

Is het tonen van reviews zinvol?

Het tonen van de klantbeoordelingen op je website is altijd zinvol. Natuurlijk geen gekochte beoordelingen. Reviews kopen is zinloos. Daar prikken mensen doorheen.

Wees in die zin ook niet bang voor af en toe een minder lovende review. Als klanten een negatieve beoordeling geven en je durft dat te tonen -en een oplossing te bieden- is dat alleen maar positief. Want: eerlijk!

Wanneer je Trustpilot’s officiële plugin gebruikt zul je ontdekken dat die onder bepaalde omstandigheden, met name in je wordpress website, niet echt goed werkt en gericht is op WooCommerce. Wij gebruiken zelf daarom de plugin van Trustindex voor de weergave van de Trustpilot reviews. Omdat we graag aan onze bezoekers en geïnteresseerden laten zien wat onze webhosting en webdesign klanten van onze dienstverlening vinden. Want: Meer klanten? Toon klantbeoordelingen op je website!

De plugin is hier te vinden: https://wordpress.org/plugins/review-widgets-for-trustpilot/ of direct te installeren vanuit je dashboard door te zoeken op ’trustpilot’. Het installeren en integreren van de plugin in je website is eenvoudig. Een “paar keer klikken” en de shortcode in je pagina plakken is voldoende! De basisversie van de plugin, die voor de meeste mensen voldoende zal zijn, is gratis. Krijg je veel beoordelingen en wil je niet steeds handmatig verversen, dan is er ook een betaalde versie beschikbaar met meer opties.