DIENSTEN

BRINKMAN.IT WEBDESIGN EN HOSTING

Brinkman IT is gespecialiseerd in webhosting, domeinregistratie en webdesign.

Hosting van uw website, email en uw eigen domeinnaam. Met daarbij een “website builder” (volledig automatische installatie) voor uw CMS programma’s als Joomla, WordPress, Drupal, en PrestaShop. U kunt dus eventueel ook zelf uw eigen webdesign doen door gebruik te maken van deze Content Management Systemen. Maar we leveren daarnaast nog een aantal aanvullende diensten.

SSL CERTIFICATEN

Via Brinkman.IT kunt u voor uw website een GRATIS SSL Certificaat krijgen, zodat ook uw website het bekende “groene slotje” krijg. Een SSL Certificaat is noodzakelijk om te voldoen aan de AVG wetgeving (in veel gevallen) en zorgt er voor dat Uw website hoger in Google komt. Klik hier voor alle details over SSL.

Voor het installeren van SSL voor uw website rekenen wij éénmalig slechts 15 euro installatie- en activeringskosten. Daarna wordt het certificaat automatisch elke drie maanden vernieuwd. U kunt ook kiezen voor andere certificaat-types. Neem voor vragen contact met ons op, klik hier.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

 

MANAGED WORDPRESS

Een wordpress website heeft regelmatig onderhoud nodig, net als alle computer programma’s. Wij leveren een complete “managed wordpress” oplossing voor gebruikers van WordPress.

VERHUIZING WORDPRESS WEBSITE?
DAT DOEN WIJ GRATIS VOOR U!

Hebt u een WORDPRESS website bij een ander hostingbedrijf? Wij regelen gratis de verhuizing voor U! En uiteraard zonder merkbare downtime.

Een WordPress onderhoudsabonnement kost slechts € 17,50 (ex BTW) per jaar.
Daar is bij inbegrepen:
– monitoring van uw website op kritische updates, direct doorvoeren van kritische updates;
– minimaal één keer per maand controle op WordPress en plugin updates;
– maandelijks bijwerken van plugins en updates van WordPress;
– advisering ingeval er problemen zijn of te verwachten zijn.

Daarnaast kan er, tegen uurtarief, ook additioneel onderhoudswerk worden verricht.

Een jaarabonnement kost slechts € 17,50 ex BTW per jaar. Deze dienst is niet alleen beschikbaar voor cliënten van Brinkman.IT. Ook als U elders hosting afneemt kunt U gebruik maken van deze aanbieding!

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

 

Dedicated Servers VPS Servers Server Hosting en RackspaceDEDICATED SERVERS, VPS HOSTING

Hosting/co-locatie van dedicated servers en VPS-servers. Hosting kan worden afgenomen inclusief een onderhoudscontract, huurserver of koopserver. Hiervoor wordt meestal maatwerk afgesproken.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

SERVERBEHEER

Beheren en inrichten van VPS Servers, óók bij andere hostingbedrijven of colocatie-bedrijven, namens u.

Wilt u (bij een ander hostingbedrijf of colocator) een dedicated server of een VPS nemen maar zelf het onderhoud en beheer niet doen en/of is het bij de betreffende aanbieder niet mogelijk een service- of onderhoudscontract af te nemen? Of is de support niet conform uw wensen? Dan kunnen wij u hier bij ondersteunen. Ook troubleshooting bij diensten elders afgenomen is mogelijk. Wij hebben hiervoor zelf de benodigde kennis in huis en/of kunnen via ons netwerk zorgen voor een adequate oplossing.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

SPECIALISATIE

– DirectAdmin
– Linux webserver beheer (Debian, CentOS)
– LAMP-installaties;
– Amazon EC2 inrichting/installatie (Alison licentie: 409-4198497)
– VULTR & DigitalOcean VPS (installatie, beheer, onderhoud).