Nieuwe website: Schoonheidssalon Louise

website schoonheidssalon louiseSchoonheidssalon Louise is sinds januari 1985 gevestigd in Linne. De salon wordt geleid door schoonheidsspecialiste en pedicure Lous Steijlen, die ons opdracht heeft gegeven de (verouderde) Joomla website te vernieuwen.

“U kunt bij Schoonheidssalon Louise terecht voor een optimale verzorging van elk huidtype en alle leeftijdsgroepen in gebalanceerde methodieken. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van de produkten van dokter Belter (made in Germany).”

Wij hebben voor Schoonheidssalon Louise een nieuwe responsive website gemaakt vooral gericht op mobiele gebruikers maar natuurlijk ook geschikt voor laptop of desktop computers. De website is opgebouwd in WordPress en na oplevering van de site zal de eigenaresse de website zelf kunnen onderhouden en updaten.

Schoonheidssalon Louise maakte voor de hosting van haar vorige website al jaren gebruik van onze diensten en het door ons overgenomen (voormalige) Parkstad VOF. Ook voor de hosting van de nieuwe website blijft Schoonheidssalon Louise gebruikmaken van onze hostingdiensten.

U vindt de website op https://www.schoonheidssalonlouise.nl/.

De nieuwe website sluit qua styling aan bij de eerdere website zodat de verschillen voor bestaande clienten niet té groot zijn maar de gebruikerservaring is wel geoptimaliseerd.

Meer informatie over onze webdesign diensten vindt u hier.