Nieuwe website Ecco Shop Wassenaar

Ecco Shop Wassenaar

Ecco Shop Wassenaar en Ara Ecco Shop in Katwijk aan Zee heeft een nieuwe website. De vorige webwinkel van Ecco Shop Wassenaar hebben wij jaren geleden mogen bouwen voor hen en ook nu mochten we bij de realisatie van de nieuwe site ondersteuning bieden.

De Ecco Shop Wassenaar is een echt familiebedrijf en heeft inmiddels de derde generatie aan het roer staan. De collectie wordt zorgvuldig samengesteld en in de winkels mag je nog ouderwets service verwachten.

In de webshop van Ecco Shop Wassenaar vind je de Outlet collectie. Bestellingen kunnen worden thuisbezorgd of worden afgehaald in de winkel in Wassenaar.

Na installatie van de basis voor een website met WordPress en WooCommerce heeft de eigenaar van Ecco Shop Wassenaar zelf de website verder ontwikkeld (vormgeving en inhoud). Daarna hebben we voor Ecco Shop Wassenaar de website vanuit de ontwikkel-omgeving vandaag live gezet.

De website is te vinden op https://eccoshoes.nl/

De website van Ecco Shop Wassenaar wordt al sinds 2012 door BrinkmanIT gehost. Kijk hier voor meer informatie over onze hostingpakketten.