Nieuwe oplevering: Trial Supplies webshop

Trial Supplies is een webshop voor onderdelen en supplies voor Trial Motoren zoals electronica, voetsteunen, Olie en vloeistoffen. Voor Trial Supplies hebben wij een webshop gemaakt met gebruikmaking van WordPress & WooCommerce.

trialsupplies webshop woocommerceWooCommerce is een ideale, gebruikers-vriendelijke, oplossing voor online winkels. Integratie met iDEAL en andere betaaldiensten is bijvoorbeeld eenvoudig te realiseren via Mollie of andere payment processors. De shop is door ons ingericht met het StoreFront theme dat vervolgens enigzins is aangepast qua lettertypen en inrichting.

Middels onder andere een vertaalplugin is de website eveneens meertalig gemaakt. De website is verder qua producten e.d. en verdere inhoud door de exploitant van de webshop verder ingericht. Naast het implementeren van de webshop verzorgen wij ook de hosting.

De webshop van Trial Supplies is te vinden via het adres: https://trialsupplies.nl/.

Meer informatie

Meer informatie over onze webhosting en webdesign-aanbiedingen kunt u hier vinden. Voorbeelden van andere websites door ons gemaakt vindt u in ons portfolio.