Contactgegevens Brinkman.IT

BrinkmanIT Webhosting en webdesign, is een Webhostingbedrijf in Groningen gevestigd. Onze servers zijn geplaatst in het Datahotel op het Zernike in Groningen. Voor bezoek aan ons kantoor dient u (eerst) contact op te nemen met ons om een afspraak te maken hiervoor.

Onze voorkeur gaat uit naar contact per email (via de helpdesk-pagina) omdat de beantwoording van verzoeken dan gestructureerd en planmatig kan verlopen. Bezoek aan het datahotel is niet mogelijk, toegang is alleen voor geautoriseerd personeel.

Helpdesk
Voor vragen over instellingen voor email, handleidingen e.d. zie bijgaande links:

helpdeskpagina
supportticket aanmaken

BrinkmanIT Webhosting en webdesign, webhosting in Groningen. Datahotel Groningen Zernike

Privacy

Privacy policy

Contact en bedrijfsgegevens

BRINKMAN.IT
Postbus 113
9800 AC ZUIDHORN

Tel. (ma-vr) 0594 – 857 445

BTW-nummer: NL001447941B69
KvK-nummer: 02069024

Voor ondersteuning graag bij voorkeur het email formulier gebruiken. Voor aanvragen van hosting, domeinregistraties en offertes voor bijvoorbeeld dedicated servers of webdesign kunt u het formulier gebruiken dat hier te vinden is.

Graag alle velden invullen

Verplicht veld
Verplicht veld
Als U een website bij ons hebt, graag domeinnaam vermelden
Voeg eventueel een schermprint of andere informatie toe (max 2Mb, jpg, png, pdf, doc of docx formaat).

Over Brinkman.IT

Brinkman IT is gespecialiseerd in webhostingdomeinregistratie en webdesign. Onze servers staan in Nederland. Daarnaast leveren wij aanvullende diensten zoals Dedicated Servers, Managed WordPress en SSL Certificaten.

DE KLANT CENTRAALGoogle Reviews klanten
Wij stellen de klant centraal. Dat is geen loze kreet. We zijn dan ook trots op de klantbeoordeling die we onder andere via Google Reviews, TrustPilot en andere onafhankelijke beoordlingswebsites hebben ontvangen van onze klanten!

GOEDKOPE WEBHOSTING
Goede betrouwbare webhosting hoeft niet duur te zijn. Bij ons hebt U al een hosting pakket vanaf nog geen vijf euro per maand. Inclusief veel schijfruimte, een installatieprogramma (Installatron) voor het eenvoudig installeren van bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal of een webwinkel programma zoals WooCommerce, Prestashop of zelfs Magento. Een “beheerpanel” (DirectAdmin) voor het beheren van onder andere email adressen en instellingen.

MISSIE EN STRATEGIE
Onze missie is om U te ontzorgen door te voorzien in een betaalbare, flexibele, hosting-omgeving met snelle en goede ondersteuning die u in staat stelt u te richten op uw core-business.

Onze strategie is technologisch vooruitstrevend, stabiel en betrouwbaar, diensten te leveren en ontwikkelen die aansluiten bij de markt en maatschappelijke ontwikkelingen.

Voorwaarden

Al onze diensten en leveringen zijn onderworpen aan de bijgaande algemene voorwaarden.

Kijk voor meer informatie, handleidingen, abuse-meldingen etc. op onze helpdeskpagina.