Contactgegevens Brinkman.IT

Brinkman.IT Webhosting en webdesign is een Webhostingbedrijf in Noordhorn, Groningen. Servers voor onze cliënten zijn onder andere geplaatst in het Datahotel op het Zernike.

Wanneer u ons wilt bezoeken op kantoor graag (eerst) contact opnemen met ons om een afspraak te maken. Bezoek aan het datahotel is niet mogelijk, toegang is voorbehouden aan geautoriseerd personeel.

BrinkmanIT Webhosting en webdesign, webhosting in Groningen. Datahotel Groningen Zernike
Helpdesk
Voor vragen over instellingen voor email, handleidingen e.d. zie:

helpdeskpagina
supportticket aanmaken

Privacy

Privacy policy

Contactgegevens

BRINKMAN.IT
Postbus 113
9800 AC ZUIDHORN
Tel. (ma-vr) 0594 – 857 445

BTW-nummer: NL001447941B69
KvK-nummer: 02069024

Voor ondersteuning graag bij voorkeur het contactformulier van de helpdeskpagina gebruiken. Voor aanvragen van hosting, domeinregistraties en offertes voor bijvoorbeeld dedicated servers of webdesign kunt u het formulier gebruiken dat hier te vinden is.

Over Brinkman.IT

Brinkman IT is gespecialiseerd in webhostingdomeinregistratie en webdesign. Onze servers staan in Nederland. Daarnaast leveren wij aanvullende diensten zoals Dedicated Servers, Managed WordPress en SSL Certificaten.

DE KLANT CENTRAALGoogle Reviews klanten
Wij stellen de klant centraal. Dat is geen loze kreet. We zijn dan ook trots op de klantbeoordeling die we onder andere via Google Reviews, TrustPilot en andere onafhankelijke beoordlingswebsites hebben ontvangen van onze klanten!

GOEDKOPE ZAKELIJKE WEBHOSTING
Goede betrouwbare webhosting hoeft niet duur te zijn. Bij ons hebt U al een hosting pakket voor minder dan één euro per maand. Inclusief voldoende schijfruimte, een installatieprogramma (Installatron) voor het eenvoudig installeren van bijvoorbeeld WordPress, Joomla, Drupal of een webwinkel programma zoals WooCommerce, Prestashop of zelfs Magento. Een “beheerpanel” (DirectAdmin) voor het beheren van onder andere email adressen en instellingen.

MISSIE EN STRATEGIE
Onze missie is om U te ontzorgen door te voorzien in een betaalbare, flexibele, hosting-omgeving met snelle en goede ondersteuning die u in staat stelt u te richten op uw core-business.

Onze strategie is technologisch vooruitstrevend, stabiel en betrouwbaar, diensten te leveren en ontwikkelen die aansluiten bij de markt en maatschappelijke ontwikkelingen.

Voorwaarden

Al onze diensten en leveringen zijn onderworpen aan de bijgaande algemene voorwaarden.

Kijk voor meer informatie, handleidingen, abuse-meldingen etc. op onze helpdeskpagina.