SSL BEVEILIGING

SSL van Let’s Encrypt®.
Maak uw website veilig en AVG Proof!

Met een SSL Certiifcaat krijgt uw website “het groene slotje” en wordt de verbinding tussen uw website en de bezoekers beveiligd. Het Let’s Encrypt® Certificaat is gratis. Dit is mogelijk door sponsoring van grote partijen zoals onder andere Google.

Gratis SSL Certificaat bij Webhosting via Brinkman.IT

Installatie en activering kost éénmalig slechts € 15,– ex BTW/per domein

Commerciële Certificaten

Naast de gratis SSL certificaten van Let’s Encrypt bieden wij u uiteraard ook voldoende mogelijkheden voor ‘commerciële certificaten’. Deze certificaten zijn met name geschikt voor online winkels die zelf betaaltransacties verwerken en websites welke data verzamelen en bewerken (AVG!). De commerciële certificaten van onder andere Commodo, GeoTRUST en andere grote aanbieders worden door alle browsers vertrouwd. Zij bieden daarnaast een verzekering tegen schade bij misbruik (hijacking** domein).

Met een SSL certificaat versleutelt u de verbinding tussen de bezoeker en uw website en voldoet daarmee aan één van de belangrijkste eisen van de AVG voor databeveiliging, krijgt U een hogere Google ranking (hoger in Google) en is er vertrouwen tussen de bezoeker en Uw dienst!

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

DNSSEC

DNSSEC voegt een digitale handtekening toe aan de DNS-informatie. Daardoor weet je zeker dat, als mensen naar jouw site zoeken, ze ook bij jouw site uitkomen. Zo voorkom je dus “spoofing”. Het aanmaken van een key en dit aan uw domein toevoegen valt buiten de standaard tarieven. De vergoeding die wij rekenen hangt af van het aantal domeinen dat u aanvraagt (tijdsbesteding/uurtarief).

Kosten: €10,– ex BTW per domein.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

HSTS

HSTS is een uitbreiding op SSL en zorgt er voor dat er een SSL-verbinding afgedwongen wordt. Er is dan géén andere verbinding mogelijk met uw domein/website, dit betekent dat u er voor dient te zorgen dat én SSL goed geïnstalleerd is en werkt met/op uw website én dat er geen onderdelen zijn die buiten SSL om (zouden moeten) werken.

Kosten: €10,– ex BTW per domein.

bestelformulier brinkman hosting en designKLIK HIER OM TE BESTELLEN.

 

 

** Hijacking van domeinen is tot nu toe, voorzover bekend, nog nooit voorgekomen.