Gratis WordPress-cursus via NL Leert Door

wordpress gratisVia NL Leert Door biedt de overheid in samenwerking met een groot aantal opleiders diverse  gratis trainingen en cursussen aan. Waaronder bijvoorbeeld deze gratis cursus WordPress via Technicom of deze cursus via nederland.leert.nl.

Iedereen kan dankzij de subsidieregeling van NL leert door gebruikmaken van het kosteloze scholingsaanbod. Het maakt daarbij niet uit of je werkt met een vast of flexcontract, zelfstandig onderneemt of tijdelijk niet werkt, aan de start staat van je carrière of al richting je pensioen gaat.

Om een cursus of training te volgen, kunnen deelnemers zich aanmelden bij één van de opleiders die een subsidie heeft gekregen. De opleider handelt verder de administratie en kosten af. Een centraal overzicht van het totale aanbod aan opleidingen en trainingen is te vinden op vindjeupdate.hoewerktnederland.nl.

Aan het einde van de cursus van bijvoorbeeld Technicom heb je je eerste eigen website in WordPress gemaakt en weet je hoe je die moet hosten. Uiteraard kunt u ook via onze online videotraining, die wij eveneens gratis aanbieden, leren hoe u het gratis WordPress CMS installeert op onze servers en hoe u het kunt inrichten, een thema (layout) installeert, etc.

NL Leert Door

Via de website Vind je Update van de Rijksoverheid worden een groot aantal cursussen en trainingen aangeboden, waaronder opleidingen op ICT-gebied, Zorg, HR, Logistiek etc.. Kijk op https://vindjeupdate.hoewerktnederland.nl/ voor meer!