fbpx

SNELLE WORDPRESS WEBHOSTING

EEN SNELLE WORDPRESS WEBSITE

Een snelle WordPress website binnen een paar minuten geregeld met Gratis verhuisservice en Gratis SSL Certificaat.

Een snelle WordPress website begint bij snelle hosting. Een hostingdienst en omgeving die geoptimalisered is voor moderne Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla en Drupal. Gemaakt voor optimale bereikbaarheid, performance en stabiliteit.

Wij bieden hosting pakketten met een gratis domeinnaam én SSL certificaat op systemen die zeer geschikt zijn voor WordPress, Joomla en Drupal CMS systemen. Onze systemen zijn geoptimaliseerd voor hosting van moderne Content Management Systemen. Ook webwinkels zoals WooCommerce en andere plugins werken uitstekend op onze webservers.

MODERNE HARDWARE
Wij hebben systemen met moderne hardware en software in gebruik die optimale prestaties leveren. Met SSD (Solid State Drive) schijven. Processoren geschikt voor moderne 64-bit besturingssystemen. Meer dan voldoende werkgeheugen in onze systemen. En uiteraard opgebouwd uit A-componenten hardware van onder andere Lenovo, Intel en  Samsung.

WELKE PROGRAMMA’S?
Onze servers zijn voorzien van DirectAdmin met Installatron. Daarmee installeert U met een paar klikken een eigen WordPress website of andere populair CMS systeem. U kunt daarnaast ook eigen email adressen aanmaken, gebruikersaccounts beheren voor FTP. Statistieken en logbestanden bekijken. En veel meer! De servers zijn voorzien van PHP 7.x met “selector” (zodat je ook een oudere versie kunt gebruiken), MySQL/MariaDB, CGI-scripting wordt uiteraard ook standaard ondersteund, cronjobs kunt U zelf beheren en activeren en uiteraard staat  OpCache aan.

HYPERMODERN NETWERK IN ZERNIKE, GRONINGEN

Servers staan geplaatst in het hypermoderne datacentrum in Groningen (Zernike) bij CJ2.

Wij beschikken over eigen servers geplaatst in het datacentrum in Zernike. We hebben daardoor zelf alle controle over ons hostingplatform. Voor een snelle website is uiteraard niet alleen de webserver van belang maar nog véél belangrijker: de verbinding van de server met de rest van het internet! Daarom kiezen wij voor een A-kwaliteit locatie!

CJ2 heeft een volledig redundant netwerk op 10Gbit/s. De routers en switches zijn dubbel uitgevoerd en fysiek van elkaar gescheiden. Daarnaast is het netwerk via verschillende landelijke glasvezelnetwerken verbonden met de wereld. Dit maakt dat het netwerk niet afhankelijk is van één leverancier.

Dit betekent dat als één van de netwerkverbindingen uitvalt, er altijd een 2e of zelfs 3e verbinding beschikbaar is. Zodat Uw website in principe altijd online is. Daardoor realiseren wij, mede door CJ2’s uitstekende diensten, een zeer hoge uptime (bereikbaarheid) van onze servers en dus: uw website.

BEVEILIGING

Het datacenter is optimaal beveiligd. Onze servers zijn alleen (fysiek) toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers van Brinkman.IT en de technici van CJ2. Alle racks (kasten waar de servers in staan) zijn voorzien van beveiligingscodes. Toegang tot het datacentrum is alleen voor geautoriseerde personen die slechts dan worden toegelaten als zij vooraf zijn aangemeld én geldige legitimaite overleggen.

WIJ HELPEN U GRAAG!

GRATIS VERHUISHULP

Hebt U al een WordPress website elders gehost en wilt U die verhuizen naar Brinkman.IT? Wij helpen graag (en gratis!) met het verhuizen van de website. Daarnaast helpen we ook bij het optimaal beveiligen en sneller maken van je WordPress website. We doen daarvoor een gratis check en optimalisatie wanneer nodig.

MANAGED WORDPRESS

Naast onze ondersteuning bij de verhuizing kunnen we je ook helpen bij het onderhoud via onze Managed WordPress Oplossing. Voor slechts €17,50 (ex BTW) per jaar onderhouden we de WordPress software en plugins. Klik hier voor meer informatie over de Managed WordPress oplossing en andere diensten. U kunt ook van deze dienst gebruik maken als U géén webhosting bij ons afneemt.

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Hebt U nog geen website of webwinkel maar wilt U die graag (laten) bouwen en zoekt U een webdesigner hiervoor?  Wij zijn U graag van dienst. Wij bieden naast webhosting ook webdesign diensten. Voor nog geen 200 euro hebt U al een complete en professionele  website! Klik hier voor meer informatie over onze webdesign diensten.

MEER INFORMATIE & CONTACT

Winkelwagen - BestellenMeer informatie over onze webhosting pakketten en tarieven vindt U op de pagina HOSTING EN DOMEIN. Om direkt te bestellen kunt U hier klikken voor het bestelformulier.

VRAGEN?
Hebt U nog vragen of wilt u graag eerst contact met ons opnemen om Uw wensen te bespreken of voor het maken van een afspraak? Vult U dan svp dit contactformulier (klik hier) zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.