WORDPRESS WEBSITE WEBHOSTING

Een snelle WordPress website of webwinkel met WooCommerce: wij zorgen er voor.

Wij ontwerpen en bouwen websites en kunnen u ook helpen bij verhuizing van een bestaande site: binnen een paar minuten geregeld met onze Gratis Verhuisservice.

Natuurlijk is een website inclusief een Gratis SSL Certificaat want: een AVG-vereiste! Wie wil er tegenwoordig nog een website zónder “groen slotje”?

Ook voor het onderhoud van de software en plugins kunt u een beroep op ons doen met de ‘Managed WordPress’ service voor slechts €17,50/jaar!

Onze missie is U ontzorgen door te voorzien in een hosting-omgeving die u in staat stelt U te richten op uw core-business. Het WordPress CMS is hierin onovertroffen door de hoge gebruikersvriendelijkheid, stabiliteit en schaalbaarheid. Het is daarnaast ook eenvoudig uit te breiden, via de WooCommerce module, tot een volwaardige webwinkel. 

MANAGED WORDPRESS

WordPress en andere CMS-systemen hebben regelmatig onderhoud nodig. Wij helpen bij het onderhoud via onze Managed WordPress Oplossing. Voor slechts €17,50 (ex BTW) per jaar onderhouden we de WordPress software en plugins. Klik hier voor meer informatie over de Managed WordPress oplossing en andere diensten. U kunt ook van deze dienst gebruik maken als U géén webhosting bij ons afneemt!

NIEUWE WEBSITE NODIG?

Hebt U nog geen website of webwinkel maar wilt U die graag (laten) bouwen en zoekt U een webdesigner hiervoor?  Wij zijn U graag van dienst. Wij bieden naast webhosting ook webdesign diensten. Voor nog geen 200 euro hebt U al een complete en professionele  website! Klik hier voor meer informatie over onze webdesign diensten.

GRATIS VERHUISHULP

Hebt U al een WordPress website elders gehost en wilt U die verhuizen naar Brinkman.IT? Wij helpen graag (en gratis!) met het verhuizen van de website. Daarnaast helpen we ook bij het optimaal beveiligen en sneller maken van je WordPress website. We doen daarvoor een gratis check en optimalisatie wanneer nodig.

EEN SNELLE WORDPRESS WEBSITE

Een snelle WordPress website begint bij snelle hosting. Een hostingdienst en omgeving die geoptimalisered is voor moderne Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress, Joomla en Drupal. Gemaakt voor optimale bereikbaarheid, performance en stabiliteit.

Wij bieden hosting pakketten met een gratis domeinnaam én SSL certificaat op systemen die zeer geschikt zijn voor WordPress, Joomla en Drupal CMS systemen. Onze systemen zijn geoptimaliseerd voor hosting van moderne Content Management Systemen. Ook webwinkels zoals WooCommerce en andere plugins werken uitstekend op onze webservers.

MODERNE HARDWARE
Wij hebben systemen met moderne hardware en software in gebruik die optimale prestaties leveren. Met SSD (Solid State Drive) schijven. Processoren geschikt voor moderne 64-bit besturingssystemen. Meer dan voldoende werkgeheugen in onze systemen. En uiteraard opgebouwd uit A-componenten hardware van onder andere SuperMicro, Lenovo, Intel en  Samsung.

WELKE PROGRAMMA’S?
Onze servers zijn voorzien van DirectAdmin met Installatron. Daarmee installeert U met een paar klikken ook gemakkelijk zélf een eigen WordPress website of andere populair CMS systeem. U kunt daarnaast ook eigen email adressen aanmaken, gebruikersaccounts beheren voor FTP, statistieken en logbestanden bekijken. En veel meer! De servers zijn voorzien van PHP 7.x met “selector” (zodat je ook een oudere versie kunt gebruiken), MySQL/MariaDB, en CGI-scripting wordt uiteraard ook standaard ondersteund. Cronjobs kunt U zelf beheren en activeren en uiteraard staat  OpCache aan.

HYPERMODERN NETWERK IN ZERNIKE, GRONINGEN

Servers staan geplaatst in het hypermoderne datacentrum in Groningen (Zernike) bij CJ2.

Wij beschikken over eigen servers geplaatst in het datacentrum in Zernike. We hebben daardoor zelf alle controle over ons hostingplatform inclusief 24/7 toegang tot onze eigen hardware.

Voor een snelle website is uiteraard niet alleen de webserver van belang maar nog véél belangrijker: de verbinding van de server met de rest van het internet! Daarom kiezen wij voor een A-kwaliteit locatie! CJ2, onze colocator, heeft een volledig redundant netwerk op 10Gbit/s. De routers en switches zijn dubbel uitgevoerd en fysiek van elkaar gescheiden. Daarnaast is het netwerk via verschillende landelijke glasvezelnetwerken verbonden met de wereld. Dit maakt dat het netwerk niet afhankelijk is van één leverancier.

Dit betekent dat als één van de netwerkverbindingen uitvalt, er altijd een 2e of zelfs 3e verbinding beschikbaar is. Zodat Uw website in principe altijd online is. Daardoor realiseren wij, mede door CJ2’s uitstekende diensten, een zeer hoge uptime (bereikbaarheid) van onze servers en dus: uw website.

BEVEILIGING

Het datacenter is optimaal beveiligd. Onze servers zijn alleen (fysiek) toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers van Brinkman.IT en de technici van CJ2. Alle racks (kasten waar de servers in staan) zijn voorzien van beveiligingscodes. Toegang tot het datacentrum is alleen voor geautoriseerde personen die slechts dan worden toegelaten als zij vooraf zijn aangemeld én geldige legitimaite overleggen.

MEER INFORMATIE & CONTACT

Meer informatie over onze webhosting pakketten en tarieven vindt U op de pagina HOSTING. Om direkt te bestellen kunt U hier klikken voor het bestelformulier.

VRAGEN?
Hebt U nog vragen of wilt u graag eerst contact met ons opnemen om Uw wensen te bespreken of voor het maken van een afspraak? Vult U dan svp dit contactformulier (klik hier) zo volledig mogelijk in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.